دوره توانمندسازی مدیران و کارکنان هتلها و هتلآپارتمانهای استان قم به منظور ارتقای سطح خدمات هتلداری، با همکاری انجمن حرفهای هتلها و هتلآپارتمانهای استان قم و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم از سوی مؤسسه آموزش گردشگری آوای فطرت و معنویت برگزار میشود.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ بهروزرسانی دانش و مهارتها، ارتقای کیفیت خدمات، بهبود عملکرد مراکز اقامتی و افزایش رضایت مهمانان از جمله اهداف برگزاری این دوره است که توسط مؤسسه گردشگری آوای فطرت و معنویت با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و انجمن حرفهای هتلها و هتل آپارتمانهای استان قم در راستای کمک به سرمایههای انسانی این تأسیسات برگزار میشود.
دوره مذکور در چهار کارگاه به صورت مجزا با عنوانهای کارگاه خانهداری هتلی، کارگاه آداب تشریفات و پذیرایی، کارگاه آداب پذیرش (فرانت آفیس) و کارگاه آداب معاشرت برگزار میشود.
سرفصلهای کارگاه خانهداری هتلی در زمینههای اصول بهداشت و ایمنی، روشهای تمیزکاری استاندارد، مدیریت موجودی و تجهیزات، خدمات مشتری و ارتباطات، نکات مهم در تمیزکاری و نگهداری ویژه، مدیریت زمان و سازماندهی و بازرسی و تضمین کیفیت و مدرس این دوره طیبه کوثری است.
سرفصلهای کارگاه آداب تشریفات و پذیرایی در موضوعهای ادب و تشریفات پذیرایی، ارتباطات مؤثر در محیط پذیرایی، مدیریت مهمانان و خدمات پذیرایی، ادب و تشریفات در سرو و تجهیزات، مدیریت شکایات و حل اختلاف و آداب رفتاری و حرفهای بودن و مدرس دوره مذکور صادق فراهانی است.
سرفصلهای کارگاه آداب پذیرش (فرانت آفیس) نیز در زمینههای معرفی و اهمیت فرانت آفیس، مهارتهای ارتباطی و خدمات مشتری، فرآیندهای پذیرش و خروج، آداب معاشرت و اتیکت حرفهای، مدیریت استرس و مهارتهای حل مسأله و تجربه مهمان و نوآوری در خدمات و مدرس این دوره صادق فراهانی است.
همچنین سرفصلهای کارگاه آداب معاشرت درباره اهمیت آداب معاشرت، مهارتهای ارتباطی، پذیرش و استقبال، رفتار حرفهای در مواقع گوناگون، مدیریت شکایات و حل مشکلات، رعایت آداب بینالمللی و تکنیکهای بهبود مستمر و مدرس آن امیرحسین مسعودی است.
علاقهمندان برای شرکت در این دورهها میتوانند با شماره تلفن 09192525055 تماس بگیرند و یا به نشانی قم، خیابان 19 دی (باجک1)، کوچه 11، خانه تاریخی یزدانپناه، مؤسسه آموزش گردشگری آوای فطرت و معنویت و یا به تارنمای (سایت) این مؤسسه به نشانی اینترنتی https://avayefetrat.com مراجعه کنند.
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند. نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime و در پیامرسان روبیکا با نام«قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir و تلفن تماس آن ۳۷۶۰۳۴۲۶ با پیششماره ۰۲۵ است.
مردم میتوانند شکایتهای خود را از مراکز اقامتی و گردشگری از طریق سامانه ملی سفر (ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر) با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ و یا از طریق تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://09629.ir ثبت کنند و تخلف در بناهای ثبتی سطح شهرها و بخشهای تابعه و انجام حفاریهای غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۹۶۶۲ و یا در قم با شماره تلفن ۳۷۸۳۰۴۱۰ با پیششماره ۰۲۵ یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم گزارش بدهند.
نشانی اینترنتی خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و ۶ شهر قم، جعفریه، کهک، سَلَفچِگان، دستجِرد و قَنوات است.
2/