استاندار قم، بر پیگری مصوبات شهر ملی انگشتر تأکید کرد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ مهندس اکبر بهنامجو عصر پنجشنبه 7 فروردین 1404 در بازدید موزه سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی یاقوت کویر؛ بر پیگری مصوبات شهر ملی انگشتر تأکید کرد.
در این بازدید که روحالله ابراهیمی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم و حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و مهدی نصر اصفهانی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی این ادارهکل نیز حضور داشتند، مقرر شد تا با برگزاری جلسات با بخش خصوصی مرتبط با این موضوع، راهاندازی ناحیه صنفی عقیق در ابتدای آزادراه قم – تهران (آزادراه خلیجفارس) شروع شود که در ناحیه صنفی عقیق؛ ساخت نمایشگاه و بازارچه فروش محصولات تولیدی و کارگاه های تولیدی به همراه تولید زنده در نظر گرفته شده است.
قم در سال 1399 هجری خورشیدی به عنوان شهر ملی انگشتر انتخاب شد. انگشترهای دستساز استان قم در رتبه نخست کشوری قرار دارند و یکهزار و۲۶۰ کارگاه انگشترسازی در سطح این استان فعالیت میکنند.
موزه سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی یاقوت کویر شهر قم به مناسبت نوروز ۱۴۰۴ سفره هفتسینی با هفت سنگ که اسمشان با حرف «س» آغاز میشود، در این موزه نمایش گذاشته است. این سنگها شامل سولفور، سلستین، سروزیت، سینابر، سیترین، سلنایت و سودالیت میشود.
در موزه سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی یاقوت کویر؛ حدود ۱۵۰۰ قطعه از زیباترین کانیهای قیمتی و نیمهقیمتی نگهداری میشود.
این موزه در خیابان توحید (نیروگاه)، میدان شهید امینی بیات، بلوار شاهد، کوچه ۹، پلاک ۱۶ قرار دارد، این موزه همه روزه در ایام تعطیلات نوروز از ساعت ۹ تا ۱۴ و ۱۶ تا ۱۷ پذیرای عموم مردم و مسافران نوروزی است.
علاقهمندان برای بازدید و اطلاع از فعالیتهای آموزشی و تولیدی این مجموعه میتوانند در قم با شماره تلفن ۳۸۸۵۰۰۸۵ با پیششماره ۰۲۵ تماس بگیرند. نشانی اینترنتی کانال این موزه در پیامرسان ایتا با نام یاقوت کویر https://eitaa.com/Rubyceqom و نشانی اینترنتی تارنماهای (سایتهای) وابسته به این موزه، به نام روبیسه https://rubyce.net و دُرنیکا جم https://dornikagem.com است.
2/