جلسه مشترک مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و رئیس شعبه ۱۴ معصومشرقی بانک سپه قم، به منظور رایزنی درباره اعطای تسهیلات به تأسیسات و واحدهای گردشگری و صنایعدستی و کارکنان این ادارهکل برگزار شد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ این جلسه در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، برای رایزنی درباره اعطای تسهیلات به تأسیسات و واحدهای گردشگری و کارکنان این ادارهکل برگزار شد.
علیرضا ارجمندی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم در این جلسه به فعالیتها و برنامههای این ادارهکل اشاره و بیان کرد: این استان علاوه بر زائرپذیر بودن، در سه بخش میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیز دارای مزیتهایی برای سرمایهگذاری و بهرهمند شدن زائران و مسافران از آنان است که تلاش میکنیم بهترین خدمات را به زائران به ویژه در ایام اربعین حسینی(ع) ارائه دهیم.
همچنین حسین درودیان رئیس شعبه ۱۴ معصومشرقی بانک سپه قم در این جلسه بر تعامل و همکاری دوسویه تأکید کرد.
مهدی خراسانی معاون توسعه مدیریت و منابع و مهدی نصر اصفهانی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و حمیدرضا یزدانپور بازاریابی بانک سپه نیز در این جلسه حضور داشتند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فعالیتهای بانک سپه میتوانند به تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://www.banksepah.ir و یا در قم به نشانی خیابان امام خمینی(ره)، نبش خیابان تولید دارو، مدیریت شعب منطقه قم مراجعه کنند و یا با تلفن 1557 تماس بگیرند.
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند.
نشانی کانال این ادارهکل با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime
و در پیامرسان روبیکا با نام «قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom ،
نشانی اینترنتی تارنما (سایت) https://qom.mcth.ir
و تلفن تماس آن ۳۷۶۰۳۴۲۶ با پیششماره ۰۲۵ است.
نشانی اینترنتی خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom ،
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی https://www.mcth.ir ،
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری https://richt.ir ،
صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی https://chre.ir ،
پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء (صابتا) https://saabta.ir
و شرکت توسعه گردشگری ایران https://irtdc.ir
است.
2/