جلسه مشترک مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و مدیر صندوق کارآفرینی امید استان قم، به منظور رایزنی درباره اعطای تسهیلات به هنرمندان فعال صنایعدستی، تأسیسات و واحدهای گردشگری و کارکنان این ادارهکل برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ این جلسه در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم برگزار شد.
در این جلسه، پیرامون موضوع اعطای تسهیلات به عموم مردم برای تحریک تقاضا در بازار، برای صنعتگران صنایعدستی در نمایشگاههای صنایعدستی مورد بررسی قرار گرفت.
در این خصوص مقرر شد، برای کمک به فروش هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی، در نمایشگاههای صنایعدستی به عموم مردم که درخواست خرید از محصولات هنری هنرمندان داشته باشند، رقم تسهیلات تا سقف 200 میلیون ریال با نرخ درصد پایین با بازگشت 12 ماه پیشبینی شود.
همچنین مقرر شد، تمهیداتی هم برای فروشگاههای صنایعدستی که از معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم دارای مجوز هستند، دیده شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم در این جلسه به فعالیتها و برنامههای این ادارهکل اشاره کرد و گفت: استان قم علاوه بر زائرپذیر بودن، در سه بخش میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیز دارای مزیتهایی برای سرمایهگذاری سرمایهگذاران است.
علیرضا ارجمندی خاطرنشان کرد: کوشش میکنیم، با معرفی و اطلاعرسانی ظرفیتها و توانمندیهای استان قم در سه بخش میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، بهترین خدمات را نیز به زائران و گردشگران ارائه دهیم.
همچنین جعفر عراقی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان قم در این جلسه، بر تعامل و همکاری دوسویه تأکید کرد.
مهدی نصر اصفهانی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی، مجید ستایش معاون گردشگری و سرمایهگذاری و تعدادی از کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم نیز در این جلسه حضور داشتند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فعالیتهای صندوق کارآفرینی امید میتوانند به تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://www.karafariniomid.ir و یا در قم به نشانی میدان فلسطین، بلوار شهید محمد منتظری، کوچه 26، پلاک 34، صندوق کارآفرینی امید استان قم مراجعه کنند و یا در قم با تلفن 37834676 با پیششماره 025 تماس بگیرند.
⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند.
نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime
و در پیامرسان روبیکا با نام«قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom
و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir
و تلفنهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم 37065000،
اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان جعفرآباد 36223761
و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کهک 34223010
با پیششماره ۰۲۵ است.
مردم میتوانند شکایتهای خود را از مراکز اقامتی و گردشگری از طریق سامانه ملی سفر (ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر) با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ و یا از طریق تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://09629.ir ثبت کنند
و تخلف در بناهای ثبتی سطح شهرها و بخشهای تابعه و انجام حفاریهای غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۹۶۶۲ و یا در قم با شماره تلفن 37219798 با پیششماره ۰۲۵ یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم گزارش بدهند.
نشانی اینترنتی
خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom ،
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی https://www.mcth.ir ،
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری https://richt.ir ،
صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی https://chre.ir ،
پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء (صابتا) https://saabta.ir
و شرکت توسعه گردشگری ایران https://irtdc.ir
است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و هفت شهر قم، قَنوات، سَلَفچِگان، دستجِرد، جعفریه، قاهان و کهک است.
2/