معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: از معضلات هنرمندان صنایع دستی، نبود مرکز دائم برای تولید و عرضه محصولات هنری است که این مشکل با تبدیل و تغییر کاربری بازارکهنه قم به بازارچه دائمی صنایع دستی، بر طرف خواهد شد.
به گزارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم، محسن بهشتی که از نمایشگاه صنایع دستی «ماه و ماهی» آثار هنری خانم اسلام تبار واقع در گالری خانه تاریخی زند بازدید کرده بود، در دیدار با عیسی رضایی، مدیرکل میراث فرهنگی قم اظهار داشت: بازار کهنه ظرفیت تبدیل به بازارچه صنایع دستی را دارد و به خاطر بافت سنتی و تاریخی، این مکان برای هنرمندان و اقشار مختلف مردم جذاب است.
وی افزود: هنرمندان صنایع دستی نباید به صورت نامعلوم و نامشخص به ارائه محصولات هنری خود بپردازند بلکه باید مکان مناسبی در شأن هنرمندان تدارک دیده شود و یک اثر هنری فاخر در فضایی مناسب برای عموم مردم عرضه شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با بیان اینکه قابلیت عرضه صنایع دستی قم در سطح منطقهای و بین المللی است، گفت: بدین سبب باید پایگاه عرضه محصولات هنرهای دستی با مطالعات جانمایی به صورت موقت و دائمی با برنامهریزى کوتاه مدت، میان مدت ودرازمدت راه اندازی شود.
وی افزود: استان قم به خاطر اهمیت مذهبی، موقعیت جغرافیایی خاص در سطح کشور و همچنین وجود رشتههای ارزشمند و کهن صنایع دستی نه تنها ظرفیت راه اندازی بازارچههای موقت و دائمی دارد بلکه میتواند زمینه را برای حضور صنایع دستی سایر هنرمندان استانهای دیگر نیز برنامه ریزی کند.
- بازارچه صتایع دستی
- قم
- بازار دائمی
- بازار کهنه
Source: 1