قم مديركل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري قم گفت: صنایع دستی قم به عنوان نمادی از فرهنگ و هنر اين ظرفيت را دارد كه برای تزئین در طراحی منازل به کار گرفته شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم، مجید آوری فرد در بازدید از دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی، گردشگری، توانمندیهای روستایی و سوغات که در محل نمایشگاههای دائمی استان قم برگزار شده است گفت: در روزهای پایانی سال مردم از وسایل جدید برای تزئین خانهها استفاده میکنند از این رو بهتر است این صنایع به مردم معرفی شود تا مورد بهره برداری و ایجاد اشتغال برای هنرمندان شود.
وی افزود: زمانی که صنایع دستی به صورت کاربردی و تجاری مورد استفاده قرار گیرد شاهد استفاده از کالاهای داخلی و رونق کارگاههای تولیدی میشود.
مديركل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري قم با اشاره به اینکه نمایشگاهها بهترین فرصت برای معرفی تولیدات هستند گفت: در این نمایشگاه مردم میتوانند با تنوع آثار در یک مکان آشنا شوند و بر اساس نیاز از آنها استفاده کنند.
وی با بیان اینکه استان قم ظرفیت خوبی در حوزه جاذبههای گردشگری و تاریخی دارد گفت: تورهای قم گردی میتواند مردم را با اماکن تاریخی و گردشگری قم آشنا کند و موجب جذب مسافر و ماندگاری آنها در شهر مقدس قم شود.
وی بیان كرد: باید با ایجاد امکانات اقامتی و تفریحی ساعت ماندگاری مسافران را در این استان به یک روز افزایش دهیم تا توسعه استان را رقم بزند.
آوریفرد با اشاره به راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی در قم گفت: راه اندازی بازارچه صنایع دستی به عنوان یکی از مصوبات استان است که استانداری به آن اهتمام دارد و ميخواهيم با احیای بازار کهنه و انتقال مشاغل غیر مرتبط با صنایع دستی زمینه را برای حضور هنرمندان آماده کنیم.
وی ادامه داد: مجموعه بازار کهنه به عنوان یک اثر تاریخی شاخص در استان مطرح است که اگر بازارچه صنایع دستی در این مکان راه اندازی شود یک محیط تاریخی و هنری را ایجاد میکند.
شايان ذكر است علاقمندان میتوانند تا 21 اسفندماه سال جاری از ساعت 16 الی 22 با حضور در محل دائمی نمایشگاههای استان قم واقع در انتهای بلوار امام موسی صدر(خاکفرج) از دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی، گردشگری، توانمندیهای روستایی و سوغات بازدید کنند.
- صنایع دستی قم
Source: 1