نشست تخصصی «تفسیر نوروز در نزد مراجع عظام شیعه» با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسین فلاحزاده مؤسس و رئیس هیأت امنای مؤسسه موضوعشناسی احکام فقهی و مؤسس موزه دین و زندگی توسط ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ در نشست تخصصی «تفسیر نوروز در نزد مراجع عظام شیعه» که در محل گنجینه آثار مراجع شهر قم برگزار شد، با اشاره به ظرفیتهای بینظیر استان قم گفت: سالانه بیش از ۲۵ میلیون زائر به قم میآیند و ظرفیتهای ناشناختهای در این استان وجود دارد.
حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده بیان کرد: بسیاری از مردم تنها برای زیارت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران به قم سفر میکنند و از سایر ظرفیتهای این استان شناخت زیادی ندارند.
او افزود: برای معرفی ظرفیتهای عظیم قم در بحث گردشگری باید کوشش شود، کارهای بر زمینمانده در قم بسیار زیاد است، توانمندیها و ظرفیتهای بزرگی در حوزه گردشگری داریم که اگر از آن درست استفاده کنیم، موجب توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار میشود و منافع مردم و جامعه بیشازپیش تأمین میشود.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم خاطرنشان کرد: باید دستبهدست هم بدهیم و کار و تلاش شبانهروزی کنیم تا توفیقات الهی نصیب ما شود و حضرت فاطمه معصومه(س) ما را به عنوان خادم خود بپذیرند.
باباگلزاده با اشاره به زحمات و خدمات شبانهروزی کارمندان این ادارهکل در ایام تعطیلات نوروز گفت: تمام سعی خود را برای ارائه بهترین خدمات به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(ع) انجام میدهیم.
او در ادامه گفت: کارکنان خدوم و پرتلاش خیلی از دستگاههای اجرایی به ویژه همکاران گرامی ما در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ در ایام نوروز و تعطیلات برای خدمتگزاری به مسافران و زائران، به عنوان نوروزدارانِ بینوروز هستند که در این روزها با تمام وجود دور از خانواده با تلاش مضاعف به مردم خدمت میکنند، بنده بر خود وظیفه میدانم، از همه این عزیزان تقدیر و سپاسگزاری نمایم.
او خاطرنشان کرد: انشاءالله بتوانیم پس از ایام تعطیلات نوروز نیز همچنان با همدلی، هماندیشی و وفاق کارها را پیش ببریم و خدمتگزاران خوبی برای مردم باشیم.
گفتنی است، این نشست تخصصی به صورت زنده از طریق تارنمای (سایت) آپارات نیز پخش شد.
در نشست مذکور حمیدرضا جعفری مديرکل امور رفاهی زائرين استانداری قم، مجید ستایش و مهدی خراسانی معاونان و جمعی از کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و سرهنگ فرامرز بازگیر فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم نیز حضور داشتند.
بر اساس این گزارش، در ابتدای این نشست تخصصی، شرکتکنندگان با حضور در بیت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که مقابل «گنجینه آثار مراجع» قرار دارد، حضور یافتند و ضمن بازدید از این خانه، بار دیگر با آرمانهای امام راحل(ره) تجدید میثاق کردند.
حجتالاسلاموالمسلمین حسن مظفری مسئول بیت امام خمینی(ره) در این بازدید توضیحاتی درباره بیت امام راحل(ره) در قم ارائه داد.
بیت امام خمینی(ره) در شهر قم، محله یخچالقاضی، خیابان معلم، جنب میدان روحالله قرار دارد که این بنای تاریخی، با حدود یک قرن قدمت در سال ۱۳۷۵ هجری خورشیدی با شماره ۱۷۴۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و «گنجینه آثار مراجع» نیز روبروی این بیت قرار دارد.
2/