ناصر مشهدی زاده دبیر کارگروه توسعه گردشگری استان های اصفهان، قم و مرکزی با بیان اینکه در هنر ایرانی اسلامی ازش آفرینی وجود دارد گفت: هنر ایرانی اسلامی بازگشت به اصل است .
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، ناصر مشهدی زاده در آیین اختتامیه نمایشگاه منطقه ای هنرهای اسلامی صنایع دستی که در کتابخانه حرم فاطمه معصومه (س) برگزارشد با بیان اینکه با توسعه قلمرو اسلامی هنرهای ایرانی قنات،ادبیات ایرانی، معماری و باغ به عنوان چهار سفیر از ایران برای همیشه ماندگار شد تصریح کرد: نشانه هنرهای ایران را می توان درهند و اندلس دید.
او تصریح کرد بیشترین خدمتی که هنرمندان ایرانی در حوزه هنر اسلام انجام دادند درحوزه هنر قرآن نگاری بود که آیت الله شوشتری رحمه الله علیه یک مصحف باارزش را به یادگار گذاشت که در آلمان به چاپ رسید و ثابت کرد که ایرانیان در طول هزار سال 118 قرآن نفیس نگارگری کردند و هنر ایرانی اسلامی را به رخ جهانیان کشیدند.
دبیر کارگروه توسعه گردشگری استان های اصفهان، قم و مرکزی با بیان اینکه ریشه هنر اسلامی به این تفکر باز می گردد که انسان بیرون رانده شده از بهشت سعی داشت به بهشت بازگردد بدین جهت این بهشتی که درهنرایرانی اسلامی جلوه می کند را ساخت تا یادش بماند که باید به کجا باز گردند .
مشهدی زاده با بیان اینکه مسلمانان ایرانی با خلق هنر فرشبافی ، آینه کاری، معماری گنبد سازی وکاشی کاری بهشت را ساختند افزود: در هنر ایرانی اسلامی بی بند و باری ، برهنگی وبی ارزشی نیست .
او با بیان اینکه پیامبر اسلام ارزش آفرین بودند اظهارداشت : یکی از دلایل ماندگاری هنرایرانی اسلامی همان ارزش آفرینی است وشاهکار هنرایرانی اسلامی به همین علت تاکنون ماندگار هستند.
دبیر کارگروه توسعه گردشگری استان های اصفهان، قم و مرکزی در کیفیت چگونه زیستن ایرانیان گفت: ایرانیان در طول تاریخ اسلام خوب زیستند و خوب زندگی کردند و هنر آفریدند چرا که برای تمام امور زندگی خود از سوی پامبرشان دستورالعمل کاملی برای زندگی داشتند.