در جلسهای با حضور مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و اعضای هیأت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان قم راهنمایان گردشگری استان قم؛ مسائل و مشکلات این انجمن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ در این جلسه، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم بر اهمیت اطلاعرسانی و ضرورت معرفی مناسب اماکن مذهبی و تاریخی و نیز مراکز گردشگری استان تأکید کرد.
علیرضا ارجمندی خاطرنشان کرد: قم، شهری زیارتی است و به برکت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) سالانه شاهد حضور میلیونها نفر زائر در استان هستیم که باید ظرفیتهای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم را به خوبی به آنان معرفی کنیم.
سید حسین موسویاصل مدیر انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان قم نیز در این جلسه گزارشی از فعالیتهای انجامشده و برنامههای این انجمن ارائه داد و سایر اعضای هیأت مدیره دیدگاهها و پیشنهادهای خود را درباره موضوعهای مطرحشده بیان کردند.
همچنین مجید ستایش معاون گردشگری و سرمایهگذاری و تعدادی از کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم در جلسه مذکور حضور داشتند.
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند.
✅نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime
✅و در پیامرسان روبیکا با نام «قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom
و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir
و تلفن تماس آن ۳۷۶۰۳۴۲۶ با پیششماره ۰۲۵ است.
نشانی اینترنتی
✅خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom ،
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی https://www.mcth.ir ،
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری https://richt.ir ،
صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی https://chre.ir ،
پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء (صابتا) https://saabta.ir
و شرکت توسعه گردشگری ایران https://irtdc.ir
است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک؛ ۶ شهر قم، جعفریه، کهک، سَلَفچِگان، دستجِرد و قنوات؛ هفت بخش، ۱۳ دهستان و ۲۵۳ روستا است.
2/