معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم، گفت: سال گذشته1400 میلیارد تومان در توسعه گردشگری سرمایه گذاری شده که به دلیل ظرفیت های قم و اشتغال زیاد، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان قم: سید مهدی حیدرآبادی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: سالانه بیش از ۲۰ میلیون گردشگر داخلی و بین المللی از استان بازدید می کنند که این موضوع ظرفیت بسیار عظیمی را برای قم ایجاد کرده است.
او با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۷۰۳ تخت ظرفیت موجود در قم است، گفت: افزایش ماندگاری گردشگران موجب تحول اقتصادی در استان می شود که این موضوع در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم، با اشاره به وجود بزرگترین و استانداردترین مجتمع های خدماتی بین راهی و گردشگری در استان اظهار داشت: رونق بوم گردی علاوه بر ایجاد مهاجرت معکوس موجب رونق اشتغال در روستاها می شود به همین دلیل توسعه اشتغال و افزایش ماندگاری گردشگران در روستاها از جمله اولویت های سال ۹۸ این اداره کل است.
حیدرآبادی گفت: آموزش نیروی انسانی شاغل در صنعت گردشگری استان به عنوان یکی از مهمترین اولویت های این اداره کل می باشد.
او عراق را مهمترین بازار هدف گردشگری برای قم دانست و گفت: برای افزایش ماندگاری زائران و گردشگران عراقی، با توجه به تسهیل ورود اتباع عراقی به کشور، طبیعت گردی، ایجاد تورهای یک روزه، معرفی مکان های تاریخی و مذهبی و همچنین گردشگری سلامت مورد تاکید قرار گرفته است.
او توسعه گردشگری، مذهبی، طبیعت گردی و سلامت را از دیگر اولویت های مهم استان دانست و افزود: ایجاد زیرساخت های مهم و خدمات درمانی نقش مهمی در افزایش سهم گردشگری سلامت استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی را خواهد داشت.
حیدری آبادی نقطه قوت قم را حوزه گردشگری دانست و اظهار داشت: در نیمه شعبان حدود ۳ میلیون زائر و گردشگر داخلی و بین المللی به قم ورود پیدا کرده اند که افزایش واحدهای اقامتی در اطراف مسجد جمکران در سال آینده اهمیت زیادی دارد.