مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم بر راه اندازی بازارچه صنایع دستی با تعامل و همکاری نهادهای مربوطه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري قم،عیسی رضایی در مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی، گردشگری، توانمندی های روستایی و سوغات که در محل نمایشگاه های دائمی استان قم برگزار شده بود گفت: برای ارتقای تولیدات صنایع دستی و حمایت از هنرمندان در استان قم نیازمند تعامل و حمایت سایر دستگاه های مربوطه برای احداث بازارچه دائمی و موقت صنایع دستی هستیم.
وی افزود: بازارکهنه به عنوان بازارچه صنایع دستی مورد بررسی قرار گرفته است تا با مرمت و احیای آن بتوانیم بازار فروش تولیدات را فراهم سازیم ضمن اینکه برنامه ریزی های لازم جهت احداث شهرک صنایع دستی در اتوبان قم –تهران صورت گرفته است.
رضایی ادامه داد: بسیاری از هنرمندان دارای مشکل نداشتن مکانی برای عرضه و معرفی تولیدات هستند تا بتوانند خلاقیت ها و استعدادهای خویش را به مرحله ظهور بگذارند این درحالی است که تنها نمایشگاه های صنایع دستی است که هنرمندان می توانند در آن به معرفی تولیدات بپردازند.
وی از فعالیت سه هزار کارگاه تولیدی صنایع دستی در این استان خبر داد و گفت: هم اکنون 70 رشته صنایع دستی در استان قم وجود دارد که برخی از این کارگاه ها در رشته های مختلف فعال هستند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم افزود: استان قم در برخی رشته های صنایع دستی از جمله منبت، انگشترسازی، سفال لعاب دار و خرمهره در کشور سرآمد است.
- صنایع دستی قم
Source: 1