40 نفر از گردشگران چینی توسط یکی از شرکتهای خدمات مسافرتی و گردشگری استان قم از اماکن تاریخی کشور بازدید میکنند.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ به مناسبت روز جهانی جهانگردی و هفته گردشگری با شعار «گردشگری و صلح» تعداد 40 نفر از گردشگران چینی توسط شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری «لحظههای طلایی ویرا» و راهنمایان تور (ایمان اشتری و محمد سالارینسب) تحت نظارت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم وارد کشور شدند.
بر اساس این گزارش، تور مذکور در قالب دو تور هشتروزه از 6 تا 13 مهرماه جاری برای بازدید از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و … پنج استان تهران، قم، اصفهان، یزد و فارس برگزار میشود.
موزه فرش، موزه ملی، باغ فین کاشان، روستای ابیانه، تخت جمشید و … از جمله اماکن تاریخی و دیدنی است که برای بازدید این گردشگران در نظر گرفته شده است.
برگزاری تورهای ورودی فرصت مناسبی برای ترویج گردشگری و صلح و همچنین خنثی کردن تبلیغات منفی ایرانهراسی و ناامن نشان دادن کشور عزیزمان ایران است.
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند.
نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime
و در پیامرسان روبیکا با نام«قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom
و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir
و تلفن تماس آن ۳۷۶۰۳۴۲۶ با پیششماره ۰۲۵ است.
مردم میتوانند شکایتهای خود را از مراکز اقامتی و گردشگری از طریق سامانه ملی سفر (ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر) با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ و یا از طریق تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://09629.ir ثبت کنند
و تخلف در بناهای ثبتی سطح شهرها و بخشهای تابعه و انجام حفاریهای غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۹۶۶۲ و یا در قم با شماره تلفن ۳۷۸۳۰۴۱۰ با پیششماره ۰۲۵ یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم گزارش بدهند.
نشانی اینترنتی
خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom ،
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی https://www.mcth.ir ،
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری https://richt.ir ،
صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی https://chre.ir ،
پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء (صابتا) https://saabta.ir
و شرکت توسعه گردشگری ایران https://irtdc.ir
است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و هفت شهر قم، قَنوات، سَلَفچِگان، دستجِرد، جعفریه، قاهان و کهک است.
۲/