مدیرکل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان؛ از تلاش برای تشکیل مستطیل طلایی گردشگری بین استانهای اصفهان، قم، مرکزی و سمنان خبر داد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، به نقل از خبرگزرای میراثآریا، امیر کرمزاده در جمع فعالان گردشگری شرکتکننده در همایش بزرگ توسعه گردشگری چهار استان قم، اصفهان، مرکزی و سمنان گفت: امروز استان اصفهان بیش از هر زمان دیگر نیازمند روایتگری قوی از جذابیتهای تاریخی و هنری نیاکان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان ادامه داد: در حال حاضر برنامهریزی برای ایجاد مستطیل طلایی گردشگری با همکاری استانهای قم، مرکزی و سمنان همراه با اصفهان به ویژه در محور شمال استان اصفهان با همکاری شهرستانهای کاشان و آرانوبیدگل هستیم.
او خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا با همیاری دولت و بخش خصوصی زیرساختهای مناسب گردشگری را در این محورها ایجاد کنیم تا گردشگران با رضایت خاطر و آرامش بهتری در این محورها سفر کنند.
کرم زاده تصریح کرد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، کارگروه مشترک و دبیرخانه مشترک با حضور مدیران ارشد این چهار استان با محوریت کاشان ایجاد میشود.
او بیان کرد: با توجه به سند هفتم برنامه توسعه کشور، این ادارهکل برنامهریزی لازم را به منظور حضور در نمایشگاههای بینالمللی از جمله نمایشگاه فیتور در اسپانیا با همکاری بخش خصوصی انجام خواهد داد.
لازم به ذکر است از استان قم؛ علیرضا ارجمندی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ مجید ستایش معاون گردشگری و سرمایهگذاری و تعدادی از کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم نیز در این رویداد دو روزه حضور دارند.
شهرستان کاشان دارای چهار بخش مرکزی، قمصر، نیاسر و برزک و پنج شهر کاشان، قمصر، نیاسر، جوشقان و برزک است. شهرستان کاشان با جمعیت بیش از ۳۶۴ هزار نفر دومین شهر پرجمعیت استان اصفهان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب میشود. این شهرستان دارای نخستین تمدن یکجانشینی و شهرنشینی به قدمت محوطه باستانی سیلک (افزون بر هشت هزار سال) است. شهر کاشان از شهرهای تاریخی و گردشگری ایران میباشد و در حدود ۹۵ کیلومتری شهر قم قرار دارد.
کاشان با پیشینهای به قدمت سیلک به عنوان پایگاه تاریخ تمدن بشری درخشان از نام استادان، عالمان، فقیهان و ادیبان نامداری همچون نراقیها، ملا حبیبالله و ملا فتحالله شریف، ملا محسن فیض کاشانی، قطب راوندی، سید ابوالرّضا فضلاللَّه راوندی، غیاثالدّین جمشید کاشانی (ریاضیدان)، آیتالله آمیر سید علی یثربی، آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی (سیاستمدار)، محتشم کاشانی (شاعر)، سهراب سپهری (شاعر)، کمال الملک (نقاش) و هزاران ستاره نامدار و شهیری است که آوازه نامشان افتخار ایران در جهان است.
نشانی اینترنتی تارنمای (سایت) اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کاشان https://kashancth.ir است.
⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند.
نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime
و در پیامرسان روبیکا با نام«قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom
و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir
و تلفنهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم 37065000،
اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان جعفرآباد 36223761
و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کهک 34223010
با پیششماره ۰۲۵ است.
مردم میتوانند شکایتهای خود را از مراکز اقامتی و گردشگری از طریق سامانه ملی سفر (ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر) با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ و یا از طریق تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://09629.ir ثبت کنند
و تخلف در بناهای ثبتی سطح شهرها و بخشهای تابعه و انجام حفاریهای غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۹۶۶۲ و یا در قم با شماره تلفن 37219798 با پیششماره ۰۲۵ یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم گزارش بدهند.
نشانی اینترنتی
خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom ،
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی https://www.mcth.ir ،
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری https://richt.ir ،
صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی https://chre.ir ،
پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء (صابتا) https://saabta.ir
و شرکت توسعه گردشگری ایران https://irtdc.ir
است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و هفت شهر قم، قَنوات، سَلَفچِگان، دستجِرد، جعفریه، قاهان و کهک است.
2/