عیسی رضایی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: جشنواره منطقه شش «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» که با حضور استان های اصفهان، تهران، البرز، قم و مرکزی از 11 آذر ماه به میزبانی استان اصفهان برگزار شده بود، عصر امروز به کار خود، خاتمه داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، عیسی رضایی اشاره کرد: که این جشنواره با هدف فرهنگ سازی و توجه بیشتر به مقوله غذا به عنوان یکی از ارکان مهم در صنعت گردشگری با مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با حمایت سرمایه گذاران بخش خصوصی، در استان اصفهان برگزار شد.
رضایی ادامه داد: معرفی برترین مرکز پذیرایی، برترین آشپز، بهترین غذای سرآشپز، بهترین پیش غذا، غذا دسر، نوشیدنی و دمنوش، سایت اینترنتی در حوزه غذا، طراحی آشپزخانه، آموزشگاه صنایع غذایی و غذای خانگی در بخش مسابقه مردمی از بخش های این جشنواره به حساب می آمد.
وی افزود: این جشنواره عصر امروز در هتل عباسی اصفهان به کار خود پایان داد که نفرات برگزیده استان قم عبارت بودند از: سرآشپز برتر به مجتمع پذیرایی مهر و ماه، غرفه برتر از جهت چیده مان و غرفه آرایی و مشتری مداری به مجموعه آرتا اختصاص یافت.
عیسی رضایی در پایان اظهار امیدواری کرد که مجتمع های گردشگری و پذیرایی استان قم در جشنواره ملى نیز خوش بدرخشند.
- جشنواره غذا
- اصفهان
Source: 1