مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ با اشاره به شرکت تعدادی از هنرمندان شاخص صنایعدستی قم در سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایعدستی در تهران گفت: این نمایشگاه از 23 تا 26 آبانماه جاری از ساعت 9 تا 18 برگزار میشود.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ علیرضا ارجمندی در گفتوگویی اظهار کرد: هنرمندان صنایعدستی استان قم در سالنهای 8 و 9 محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران، آثار خود را در معرض دید عموم قرار دادهاند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم بیان کرد: هنرمندان قمی در رشتههای صنایعدستی همچون انگشترسازی، خرمهره، خَراطی (چوبتراشی) و چرمدوزی در این نمایشگاه شرکت دارند.
او خاطرنشان کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای نشان دادن توانمندیها و ظرفیتهای صنایعدستی استان به عموم مردم است و همچنین میتواند بستری مناسب برای معرفی و فروش صنایعدستی قم باشد.
او برگزاری چنین نمایشگاههایی را فرصتی مناسب برای آشنایی هنرمندان فعال صنایعدستی از استانهای گوناگون ایران با یکدیگر دانست و گفت: در این نمایشگاه هنرمندان و فعالان صنایعدستی میتوانند با هماندیشی و تبادل آرا و اطلاعات فنى و بازرگانى، در ارتقای سطح فعالیت خود بکوشند.
ارجمندی؛ جلب سرمايهگذارى، ايجاد زمينه مساعد براى نمايش کالاهاى صادراتى به منظور رشد و توسعه صادرات اين گونه کالاها و برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان محصولات صنایعدستی را از جمله مزیتهای این نمایشگاه برشمرد.
او در بخش دیگر سخنان خود گفت: در نمایشگاه امسال، نگاه ویژهای به اقتصاد مبتنی بر هویت و فرهنگ شده است و با همین رویکرد برگزارکنندگان نمایش شعار «شهر و روستا، محور وفاق و توسعه اقتصاد هویتبنیان» را برای این رویداد مهم هنریفرهنگی در نظر گرفتهاند.
لازم به ذکر است، سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهران با حضور هنرمندان و فعالان بخش صنایعدستی 31 استان کشور در سالنهای 7، 8، 9، 10 و 27 محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران از 23 تا 26 آبانماه جاری از ساعت 9 تا 18 برای بازدید عموم دائر است. نشانی اینترنتی این نمایشگاه https://ihcshow.ir است.
نمایشگاه مذکور در بخشهایی مانند نساجی سنتی، پوشاک سنتی، چاپهای سنتی، کاشی سنتی، سفال و سرامیک، صنایع چرمی، صنایعدستی فلزی، صنایعدستی چوبی و حصیری، صنایعدستی دریایی، صنایعدستی سنگی، طراحی و نقاشی سنتی، میناکاری و … برگزار میشود.
محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران، دارای سه درِ ورودی است که دو درِ جنوبی و جنوبغربی از سمت خیابان سئول و درِ شمالی از بزرگراه شهید چمران است.
⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند.
نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime
و در پیامرسان روبیکا با نام«قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom
و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir
و تلفنهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم 37065000،
اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان جعفرآباد 36223761
و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کهک 34223010
با پیششماره ۰۲۵ است.
مردم میتوانند شکایتهای خود را از مراکز اقامتی و گردشگری از طریق سامانه ملی سفر (ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر) با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ و یا از طریق تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://09629.ir ثبت کنند
و تخلف در بناهای ثبتی سطح شهرها و بخشهای تابعه و انجام حفاریهای غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۹۶۶۲ و یا در قم با شماره تلفن 37219798 با پیششماره ۰۲۵ یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم گزارش بدهند.
نشانی اینترنتی
خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom ،
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی https://www.mcth.ir ،
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری https://richt.ir ،
صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی https://chre.ir ،
پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء (صابتا) https://saabta.ir
و شرکت توسعه گردشگری ایران https://irtdc.ir
است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و هفت شهر قم، قَنوات، سَلَفچِگان، دستجِرد، جعفریه، قاهان و کهک است.
2/