مدیرکل میراث فرهنگی استان قم، گفت: غذا در كنار اقامت از مهمترين نيازمنديهاي گردشگران است و غذا یکی از عوامل موثر بر رضایت و بازگشت مجدد گردشگران به مقاصد گردشگری به حساب می آید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، عیسی رضایی مدیرکل میراث فرهنگی این استان امروز یکشنبه 19/6/ 1396 ضمن اعلام این مطلب افزود: استانهای کشور برای برگزاری جشنواره ملی سفره ایرانی به مناطق هشتگانه تقسیم شدند که استان قم همراه با استانهای تهران، البرز، قم، اصفهان و مرکزی پنج استانِ منطقه پنجم را تشکیل می دهند.
عیسی رضایی گفت: دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری منطقه پنج، به مدت سه روز به میزبانی مردم مهربان و مهمان نواز اراک در محل هتل امیرکبیر این شهر برگزار شد.
او ضمن تشکر از مسئولین میراث فرهنگی استان مرکزی، گفت: در مراسم اختتامیه، رستوران مهر و ماه و مهتاب با مدیریت جلیل بزرگی به عنوان مراکز برتر در عرضه غذا و علی یساولی سرآشپز رستوران مهتاب به عنوان سرآشپز برتر استان قم دردومین جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری معرفی شدند.
مدیرکل میراث فرهنگی قم اشاره کرد: در جشنواره اراک، استان قم با فعالیت رستوران یاسین، رستوران کاج، رستوران های زنجیره ای بزرگی(مهره و ماه و مهتاب)، دهکده سلامت صبا، دو غرفه عرضه سوهان و همچنین غرفه های صنایع دستی حضوری چشم گیر و پُر رنگ داشت.
او همچنین گفت: گروه موسیقی «هم آوا» از استان قم با اجرای موسیقی سنتی و تصنیف های دلنشین در این جشنواره شرکت کرد تا با همراهی گروه های موسیقی سایر استان ها، جشنواره اراک به نحو مطلوب به کار خود خاتمه دهد.
او در پایان اظهار امیدواری کرد: غذاعلاوه رفع نیاز انسان، از آنجا که یک خرده فرهنگ محسوب می شود، موجب شناخت و پیوند بیشتر مردم جامعه را فراهم سازد.
- جشنواره غذا
Source: 1