مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری از استاندارد سازی 40 درصدی تاسیسات گردشگری از جمله هتل ها، متلها، مهمانپذیر ها و مجتمع های بین راهی و پذیرایی خبر داد.
به گزارشروابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، ولی تیموریدر جمع روسای انجمن های تاسیسات گردشگری ضمن پاسخگویی به مشکلات آنان اظهارداشت: طرح استاندارد سازی طی سه سال است که آغاز شده است و تا کنون 40درصد استاندارد سازی انجام شده، 30 درصد در حال ارزیابی و 30 درصد دیگر درحال ثبت نام در طرح هستند
.وی افزود: استاندارد سازی یکی از وظایفسازمان میراث فرهنگی است که تا از این طریق با مراجعه و به واحدهای گردشگریو بررسی سطح خدمات بتوانند اقدام به درجه بندی و رتبه بندی آنان کند ازاین رو این طرح در حال اجرا است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگریسازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به روند استاندارسازیابراز داشت: ضوابط و شاخص هایی برای این طرح در نظر گرفته شده است و باهمکاری بخش خصوصی شرکت های مجری به واحدهای گردشگری معرفی شده اند تا شاخصها را چک کرده و در نهایت گزارش ها را به کمیسیون های درجه بندی گزارشدهند
وی بیان داشت: این امر باعث می شود تا واحدهای گردشگری سطح خدمات رسانی را با شاخص ها و استاندارد ها ارتقا دهند
ویبا تاکید بر این که یکی از مهمترین اقدام های سازمان میراث فرهنگی کشوررضایت مشتریان است گفت: طرح استاندارسازی ارزیابی ها را به صورت علمی وکارشناسی انجام می دهد از این رو تاسیسات گردشگری که اقدام به اصلاح روندکیفیت خدمات کنند شامل قوانین استاندارسازی به مدت پنج سال می شوند.
تیموریاضافه کرد: امسال فاز دوم استانداردسازی با ارائه ضوابط و قوانین بهروزرسانی می شود تا رویکرد خدمات کیفی شود ضمن این که در این فاز هتلآپارتمان ها و سفره خانه ها نیز در طرح استاندارد سازی وارد می شود.
دراین جلسه روسای انجمن های تاسیسات گردشگری از جمله انجمن صنفی مجتمع هایگردشگری و واحدهای پذیرایی، جامعه هتل ها و هتل آپارتمان ها، انجمن صنفیراهنمایان گردشگری، انجمن صنفی خانه مسافر و انجمن صنفی دفاتر خدماتمسافرتی قم به ارائه گزارش و بیان مشکلات پرداختند.
- تاسیسات گردشگری
Source: 1