سرپرست معاونت صنایع دستی ادره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: هنرمندان استان قم در شاخه های مختلف صنایع دستی چوب از جمله منبت، معرق، مشبک، خراطی و سازهای سنتی در سطح کشور شاخص هستند.
به گزارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم، حسن بحرینی با اشاره به فراخوان دوازدهمین دوسالانه نگاره های چوبیدر ارومیه گفت: هنرمندان قم می توانند از این فرصت استفاده کرده و در این فراخوان شرکت کنند چراکه هنرمندان استان قم با تولیدات صنایع دستی چوبی مختلف فاخر در سطح کشور شناخته شده هستند.
سرپرست معاونت صنایع دستی ادره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قمافزود: از بین 300 رشته صنایع دستی به ثبت رسیده هنرمندان استان قم در 50 رشته فعال هستند که یکی رشته های مهم صنایع دستی که بسیاری از هنرمندان دارای کارگاه های انفرادی و گروهی هستند صنایع دستی چوب است.
وی ادامه داد: در این زمینه هنرمندان در کارگاه های مختلف به آموزش علاقمندان و ایجاد اشتغال پرداخته اند که برای استان قم در سطح کشور افتخار آفرین هستند.
بحرینی با بیان اینکه شرکت هنرمندان قمی در فراخوان دوازدهمین دوسالانه نگاره های چوبی در ارومیه آزاد است گفت: این جشنواره بهترین فرصت برای معرفی و به نمایش گذاشتن صنایع دستی استان قم در حوزه هنرهای چوبی است که هنرمندان قمی با تکنیک های حرفه ای و تخصصی در این عرصه ورود پیدا کرده اند.
وی افزود: این جشنواره با هدف زمینه سازی تعامل، تبادل، انتقال تجربه، شناسایی، حمایت از استعدادهای جوان و هنرمندان،ارتقای همه جانبه و توسعه پایدار هنرهای سنتی از طریق ایجاد فضای رقابتی در گستره ملی،بررسی سیر تحول هنرهای چوبی معاصر ایران، نمایش و معرفی آثار برتر و ارزشمند هنرمندان هنرهای چوبی معاصر، حمایت از ایدههای خلاق و نوآـوری در کاربرد و تقویت و اعتبار بخشی به طراحی اصولی و هنری آثار چوبیفراخوان شده است.
سرپرست معاونت صنایع دستی ادره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم ادامه داد: انتخاب تکنیک و موضوع اثر آزاد است از این رو آثار ارائه شده باید از لحاظ محتوا و قالب، ضمن دارا بودن هویت ایرانی، اسلامی و حفظ اصول زیبایی شناسی واجد خلاقیت و مبتنی بر اصول طراحی شده باشد.
وی خاطر نشان کرد: هنرمندان می توانند تصاویر آثار خود را حد اکثر تا 15 آذر94 با ورود به سایت www.urmiachto.irو از طریق آگهی شرکت در دو سالانه ملی نگاره های چوبی ارسال کنند.
Source: 1