انجمن خیرین میراثفرهنگی استان قم با حضور فریدون فعالی مشاور قائم مقام وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به صورت رسمی فعالیت خود را شروع کرد و احکام اعضای آن ابلاغ شد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ در پایان این جلسه، احکام رسمی اعضای انجمن خیرین میراثفرهنگی استان قم، توسط فریدون فعالی مشاور معاون میراثفرهنگی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به ایشان ابلاغ شد و علیرضا ارجمندی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم به عنوان رئیس، شهاب علیعرب به عنوان دبیر و سید جواد جلالینژاد، محمد امیدواریان، محمد آقازاده، جواد آلاحمد، علی حاجیرضا، علی استاد، محسن اسحاقیفرد و الهام ندافنیا به عنوان اعضای این انجمن تعیین شدند.
در این جلسه عمار کاووسی، مجید ستایش و مهدی نصر اصفهانی معاونان و نیز تعدادی از کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم حضور داشتند.
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند. نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime و در پیامرسان روبیکا با نام«قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir و تلفن تماس آن ۳۷۶۰۳۴۲۶ با پیششماره ۰۲۵ است.
مردم میتوانند شکایتهای خود را از مراکز اقامتی و گردشگری از طریق سامانه ملی سفر (ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر) با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ و یا از طریق تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://09629.ir ثبت کنند و تخلف در بناهای ثبتی سطح شهرها و بخشهای تابعه و انجام حفاریهای غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۹۶۶۲ و یا در قم با شماره تلفن ۳۷۸۳۰۴۱۰ با پیششماره ۰۲۵ یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم گزارش بدهند.
نشانی اینترنتی خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و ۶ شهر قم، جعفریه، کهک، سَلَفچِگان، دستجِرد و قَنوات است.
2/