تعدادی از هنرمندان شاخص صنایعدستی استان قم در سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایعدستی در تهران آثار خود را در رشتههایی همچون انگشترسازی، خرمهره، خَراطی (چوبتراشی)، گیوهدوزی، گلیم، رودوزیهای سنتی، سرمهدوزی، اکسسوری با فرش، بافهای سنتی و چرمدوزی در معرض دید عموم قرار دادهاند و مردم استقبال خوبی از غرفه قم داشتند.
به گزارش میراثآریا، به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهران با حضور هنرمندان و فعالان بخش صنایعدستی 31 استان کشور در سالنهای 7، 8، 9، 10 و 27 محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران تا 26 آبانماه جاری از ساعت 9 تا 18 برای بازدید عموم دائر است.
غرفه استان قم در سالنهای 8 و 9 قرار دارد.
نشانی اینترنتی این نمایشگاه https://ihcshow.ir است.
نمایشگاه مذکور در بخشهایی مانند نساجی سنتی، پوشاک سنتی، چاپهای سنتی، کاشی سنتی، سفال و سرامیک، صنایع چرمی، صنایعدستی فلزی، صنایعدستی چوبی و حصیری، صنایعدستی دریایی، صنایعدستی سنگی، طراحی و نقاشی سنتی، میناکاری و … برگزار میشود.
محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران، دارای سه درِ ورودی است که دو درِ جنوبی و جنوبغربی از سمت خیابان سئول و درِ شمالی از بزرگراه شهید چمران است.
⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و معاونتهای «میراثفرهنگی»، «گردشگری و سرمایهگذاری» و «توسعه مدیریت و پشتیبانی» این ادارهکل در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۷.۱ و معاونت «صنایعدستی و هنرهای سنتی» این ادارهکل در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، کوچه ۱۷، خانه تاریخی زند قرار دارند.
نشانی کانال آن با نام «میراث کریمه» در پیامرسان ایتا https://eitaa.com/mirase_karime
و در پیامرسان روبیکا با نام«قم ببین» https://rubika.ir/visit_Qom
و نشانی اینترنتی این ادارهکل https://qom.mcth.ir
و تلفنهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم 37065000،
اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان جعفرآباد 36223761
و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کهک 34223010
با پیششماره ۰۲۵ است.
مردم میتوانند شکایتهای خود را از مراکز اقامتی و گردشگری از طریق سامانه ملی سفر (ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر) با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ و یا از طریق تارنمای (سایت) آن به نشانی اینترنتی https://09629.ir ثبت کنند
و تخلف در بناهای ثبتی سطح شهرها و بخشهای تابعه و انجام حفاریهای غیرمجاز را با شماره تلفن ۰۹۶۶۲ و یا در قم با شماره تلفن 37219798 با پیششماره ۰۲۵ یگان حفاظت میراثفرهنگی استان قم گزارش بدهند.
نشانی اینترنتی
خبرگزاری میراث آریا (استان قم) https://www.chtn.ir/service/provinces/qom ،
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی https://www.mcth.ir ،
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری https://richt.ir ،
صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی https://chre.ir ،
پایگاه اطلاعرسانی صندوق احیاء (صابتا) https://saabta.ir
و شرکت توسعه گردشگری ایران https://irtdc.ir
است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و هفت شهر قم، قَنوات، سَلَفچِگان، دستجِرد، جعفریه، قاهان و کهک است.
2/