سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم با حجتالاسلاموالمسلمین سیدعلیاکبر اجاقنژاد تولیت آستان مقدس مسجد جمکران در دفتر تولیت دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم روز پنجشنبه 11 اردیبهشت 1404 با حجتالاسلاموالمسلمین سیدعلیاکبر اجاقنژاد تولیت آستان مقدس مسجد جمکران در دفتر تولیت دیدار و گفتوگو کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدعلیاکبر اجاقنژاد تولیت آستان مقدس مسجد جمکران در این دیدار، با گرامیداشت ایام دهه کرامت، توضیحاتی درباره اهمیت و جایگاه ویژه مسجد مقدس جمکران ارائه داد و بر همکاریهای دو سویه و تعامل و ارتباط بیشتر تأکید کرد.
ضرورت راهاندازی بازارچهها و نمایشگاههای صنایعدستی
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم نیز در این دیدار، با گرامیداشت ایام دهه کرامت، گزارشی از فعالیتها و برنامههای این ادارهکل در سه حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بیان کرد و از آمادگی این ادارهکل برای همکاری و تعامل و ارتباط دو سویه خبر داد.
حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده با اشاره به ویژگیهای استان قم به ویژه در بخش گردشگری زیارت گفت: به واسطه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، حرم مطهر حضرت موسی مبرقع(ع) و سایر بقاع متبرک امامزادگان(ع)؛ قم در حوزه گردشگری زیارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.
او از قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی و مرکز مرجعیت یاد و اظهار کرد: به واسطه وجود حوزه علمیه و نهادها و مؤسسههای مذهبی و فرهنگی مانند جامعه المصطفی العالمیه؛ قم همچنین در گردشگری مذهبی، فرهنگی و علمی جایگاه ویژهای دارد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم تأکید کرد: با استفاده از همین ظرفیتها، میتوانیم با ایرانهراسی مقابله و ظرفیتهای قم را در عرصههای گوناگون به جهانیان معرفی کنیم.
باباگلزاده در بخش دیگر سخنان خود، با بیان این که قم به عنوان شهر ملی انگشتر معرفی شده و در این زمینه بیش از یک هزار و 400 کارگاه انگشترسازی در قم مشغول به فعالیت هستند، گفت: حدود هفت هزار هنرمند در رشتههای مختلف صنایعدستی در استان قم فعالیت میکنند.
او با اشاره به ویژگیهای قم خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی هنرمندان صنایعدستی استان قم در رشتههایی همچون انگشترسازی، سفال و سرامیک، سنگتراشی، خرّاطی روی چوب و شیشهگری در زمینه دینی و مذهبی است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم با بیان این که در تولید محصولات صنایعدستی مشکل نداریم، گفت: یکی از نیازهای این بخش، راهاندازی بازارچهها و نمایشگاههای فصلی و دائمی صنایعدستی است که انشاءالله در این زمینه نیز بتوانیم فعالیتهای مشترکی انجام بدهیم.
در این دیدار مهدی نصر اصفهانی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و تعدادی از مدیران و کارشناسان این ادارهکل نیز حضور داشتند.
علاقهمندان برای کسب آخرین برنامههای آستان مقدس مسجد جمکران میتوانند به پایگاه اطلاعرسانی آن به نشانی اینترنتی https://jamkaran.ir مراجعه کنند.
2/